T’empesta d’idees

estudiLa família blocaire no para d’augmentar. Aquest cop s’afegeix a l’esfera el destacat dissenyador i expert en comunicació Marc Andrés. Emprenedor que ha creat l’empresa Icònica juntament amb dos socis més, Marc Andrés és un renovador estètic i discursiu. El seu bloc s’anomena T’empesta d’idees i presentarà reflexions i propostes en els camps dels quals és expert. El bloc es troba en fase de desenvolupament i aviat tindrà l’aspecte que en Marc imprimeix a tot allò que fa: frescor, innovació, netedat i transgressió.

Jo ja he inclòs l’enllaç permanent a la barra lateral i l’he destacat entre els meus preferits. Ja estic delerós de llegir més i més posts escrits pel Marc. Us recomano una visita terapèutica periòdica. És un bàlsam en un món de poca creativitat!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer