iPhone… els temps estan canviant…

iPhone

 

Per molt que sabem que cada dia ens sorprenen amb nous ginys informàtics i tecnologia innovadora, aquest cop estic especialment captivat per la nova aportació d'Apple al mercat: l'iPhone. Aquest artefacte és un "tot en un" espectacular. Només el nou concepte de pantalla és genial. Realment, mai sabrem on podem arribar ni on serem d'aquí 5 o 10 anys. Tan de bo que trobem aparells d'aquests que ajudin a fer d'aquest món un lloc més agradable, net, just i lliure. Mentrestant, a passar-ho bé observant les prestacions de l'iPhone! Ja veurem quin preu té i si el podem adquirir.

Evidentment, la presentació de l'iPhone també va ser espectacular durant el Macworld San Francisco 2007

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer