Barack Obama presenta candidatura

 

obama

 

 

Enmig de la lectura entusiasmada de l'interessant llibre "don't think of an elephant! know your values and frame the debate" de George Lakoff i pròleg de Howard Dean (en un post quan l'hagi acabat en parlaré), anuncia la seva candidatura a les primàries del partit demòcrata nord-americà (els que tenen un ase com a símbol…) el senador per l'Estat d'Illinois Barack Obama. Les previsions apunten a Hillary R. Clinton per al lloc de candidata, però Obama sembla decidit a prendre posicions. No estaria gens malament un tàndem Rodham Clinton / Obama en el ticket per la presidència d'EEUU a les eleccions del 2008. S'ha de veure si Howard Dean (l'etern precandidat) està disposat a deixar passar quatre anys més. Podeu veure el vídeo amb què Obama fa l'anunci. Seguirem atents els moviments interns dels demòcrates. La revista The Economist en parla aquí.

 

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer