l’AVUI al dia

L’AVUI s’ha actualitzat i ha posat al dia la seva pàgina web. El primer impacte ha estat positiu. M’ha agradat. Bon disseny i bons continguts. Endavant!

Text editorial de benvinguda a la nova pàgina web de l’AVUI.

L’AVUI amplia el seu espai comunicatiu amb la transformació radical de la seva web. L’AVUI, que va ser el primer diari estatal a tenir una edició online, estrena avui un nou servei informatiu que posa a disposició dels seus lectors les notícies més destacades del dia amb actualització constant.
La nova web combina el seu vessant informatiu amb una dedicació especial als serveis i la interactivitat. Informació d’espectacles i esdeveniments culturals, enquestes, serveis personalitzats de programació televisiva i meteorològica i una àmplia agenda de tot tipus d’activitats són algunes de les novetats que avui posem a disposició dels usuaris.
L’AVUI.CAT ofereix també la possibilitat d’accedir a les notícies en funció de criteris geogràfics, temporals i de popularitat, al temps que permet afegir-hi comentaris i valoracions. Així mateix, cada usuari pot crear un AVUI.CAT a la seva mida.
Articulat en tres blocs principals, l’Informatiu, el de Serveis i el Personalitzat, l’AVUI.CAT neix amb la voluntat d’ampliar l’oferta comunicativa de l’AVUI i refermar el seu paper de referent informatiu de l’actualitat catalana.
Benvinguts de nou, ara en el canal de comunicació del present.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer