Liverpool – Milan

Serà una final clàssica. De fet, la repetició de la de fa dos anys. Aleshores va guanyar el Liverpool i espero que es repeteixi la història. Prefereixo mil vegades més el Liverpool que l’equip del senyor Berlusconi fet a cop de talonari (sembla el Madrid). El Liverpool, com el Barça, és més que un club. L’himne espectacular “You’ll never walk alone” ja dóna prou pistes de l’elegància i la fermesa d’una afició com la d’Anfield Road. No hi ha color.

Un altre duel prou interessant serà entre les estrelles dels dos equips. Kaká i Gerrard enfrontaran dues maneres d’entendre i jugar a futbol. Personalment també prefereixo Gerrard, un jugador total (allò que en diuen un tot terreny) amb un xut exterior fulminant i una visió de joc com poques entre els jugadors actuals.

No tinc cap dubte: el dia 23 de maig seré un hooligan més sentint els colors rojos de l’equip liderat per Gerrard. Guanyarem amb elegància davant l’arrogància dels talonaris.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer