Cristina Losantos

Fa uns dies vaig penjar un comentari sobre el dibuix de Cristina Losantos que acompanyava l’article de Salvador Cardús a l’AVUI titulat “Ens fan fora”. El comentari elogiava l’encert i la qualitat dels dibuixos que ens ofereix na Losantos habitualment. Són molt suggeridors i tenen molta gràcia.

Al comentari breu hi afegia un “Llàstima que em sembla que tallen el país per la meitat a l’alçada del Delta de l’Ebre…”. Vull explicitar que vaig fer servir el verb tallar en tercera persona entenent que el subjecte eren els espanyols. Però no és encertada l’expressió “Llàstima que” perquè pot suggerir que és una crítica al dibuix. Hauria d’haver dit “Encertadament, Losantos situa el personatge separador a l’alçada de l’Ebre evidenciant que Espanya no només ens fa fora, sinó que ens divideix i fragmenta la nació”.

Per tant, corregeixo i agraeixo molt algun comentari que se m’ha fet arribar sobre aquest error meu.

Finalment, convidar-vos a última hora a visitar l’exposició de la dibuixant protagonista d’aquest comentari a la Sala Rovira (Rambla de Catalunya, 62. Barcelona) que ha estat oberta fins avui a dos quarts de 9. Esperem poder retrobar aquesta exposició a altres ciutats i durant més temps.

Per conèixer més coses de la Cristina Losantos, et recomano aquests enllaços:

Entrevista a Cavall Fort

Comentari de Joan Josep Isern al seu bloc

Notícia de l’exposició a ArtNeutre?

Ràtzies: Petites incursions a les arts plàstiques i visuals

4 comments On Cristina Losantos

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer