Participa-hi >> ‘Joan Sales. L’home incòmode, la veritat que fa nosa’

Jo ja hi he participat. Em sembla que és un projecte de país amb mentalitat d’estat. Vull dir que és un exercici de veritat històrica molt necessari en un moment com l’actual, que demana actituds cíviques i intel·lectuals serioses i dignes. En Joan Sales és un d’aquests casos, potser el més paradigmàtic, d’algú que ha escrit la història amb lletres majúscules i que durant massa temps ha estat amagat al gran públic (i al no tan gran…).

El director del projecte és una eina d’estat. En Francesc Canosa és una peça de l’immens engranatge que farà que Catalunya visqui amb normalitat ben aviat. Jo hi confio plenament i si repasseu tots els projectes que ha fet fins ara, veureu que la qualitat i el compromís en són els denominadors comuns.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer