Les torxes que il·luminen el camí

Totes les grans diades tenen una vigília que serveix per reflexionar sobre l’esdeveniment de l’endemà. A vegades la pròpia vetlla s’ha convertit en el centre de la festa com passa per Sant Joan. L’11 de setembre ja té una forma o un ritual que li fa honor i que ens serveix per preparar l’esperit per l’endemà. Quan ja és fosc, arreu de les comarques se’ns convoca a fer una marxa il·luminats pel foc de les torxes que crema tots els errors del passat i ens dóna una nova oportunitat per fer els passos que el país necessita. Com totes les festes amb foc, la vivor del moment penetra dins nostre i ens dóna la força per l’endemà.

La Marxa de Torxes amb centre a Vilafranca del Penedès i que s’ha escampat arreu és una prova més que aquest país té un futur esplèndid que no podem deixar escapar. Ens cal tenir més criteri, més il·lusió i més dignitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *