Caldrà molta intel·ligència, serenitat i valentia (#DeclaraciódeSobirania)

El Punt Avui em va demanar una breu valoració el dia que el parlament va aprovar la Declaració de Sobirania. Aquí la teniu. Avui pren més valor!

El Parlament ha proclamat la sobirania del poble de Catalunya i ho ha fet amb els vots favorables de dos terços del diputats (85 de 128). Aquesta declaració formal dóna cobertura jurídica en l’ordenament internacional a la declaració d’independència, que vindrà més endavant. A partir d’ara, la Constitució Espanyola no té cap validesa sobre les decisions que prengui el Parlament. Caldrà molta intel·ligència, serenitat i valentia de governants i ciutadans per fer valer aquest gest històric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *