"Bestiari" de Joan Fuster

bestiari

 

 

 

 

Bestiari, quaderns de zoologia

Joan Fuster

Universitat de València, 2005

 

Hi trobaràs aforismes fantàstics que de ben segur que et faran pensar en moltes de les bèsties que corren, per exemple, pel passadís de la "nostra" política. Joan Fuster és l'intel·lectual més potent que hem conegut i no m'ha semblat mai que el recordin massa a la "nostra" televisió (potser coincideix que no sóc mai a casa quan passa). Tampoc el vaig conèixer a l'escola. Sort de la família i els amics. A continuació un parell dels aforismes de Bestiari.

  • La sangonera pronuncià una frase solemne: -"L'État, c'est moi!" Ningú no ho ha discutit mai.
  • Les granotes mai no es plantegen sinó els problemes que poden resoldre (Marx).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *