Guillem d’Efak a l’aparador

efak

Llegir Guillem d’Efak és un bon remei per a molts mals. Entre d’altres, pel mal d’Almansa. Escoltar-lo cantar també ajuda a pensar moltes petites coses per les que no tenim mai temps. L’editorial Mixtàlia n’ha publicat un recull de poemes que caldrà comprar. És una llàstima que la distribució d’aquests petits tresors de normalitat cultural no és la més encertada. Ja saps com costa trobar certs llibres i autors a la majoria de llibreries del país. De Benedettis i Bucays dels pebrots n’estant els aparadors plens. I, és clar, què vols que compri la gent!?

 

Nosaltres, de moment, buscarem i llegirem aquests llibres tan “rars” i ja arribarà el dia que tindrà resultat la feina que s’està fent. Molts dels que ara posen a l’aparador els “comercials” perquè “és el que vol la gent…”, s’apressaran a canviar aparadors i lleixes i estocs per no perdre poder “comercial”. I nosaltres, com sempre, no els ho tindrem en compte. Com sempre farem veure que no ho hem vist i que no ha passat res. Fins a la propera primavera.

Aquí et pots descarregar la notícia que va fer l'AVUI de la publicació del llibre d'en Guillem d'Efak…

 

efak.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *