Repassant cançons

Hi ha cançons molt i molt bones. Constatar-ho m'entristeix. Per què? Perquè no les sento mai pels canals majoritaris. Aquests darrers dies quants cops hem hagut d'empassar-nos aquesta desgràcia de l'"Opá"? És horrorós i hi ha qui encara ho troba graciós. Fins i tot la vostra (meva no) TV3 hi cau de ple. És dramàtic! Com pot ser que un Albert Om que va escriure un llibre anomenat "El nom del porc" faci la feina de promoure la cultura espanyola? No m'empasso la raó econòmica. No crec que sigui per cobrar a final de mes. Hi ha tanta gent que es guanya la vida dignament sense fer el què fa aquest noi!

Volia parlar de la bona música. N'hi ha de tot tipus i tradició. He estat escoltant les versions originals d'algunes de les cançons del repertori dels Friends i són una autèntica passada. Estic molt content i il·lusionat de poder-les tocar amb ells. Qui la tingui o la pugui obtenir fàcilment, que escolti la cançó "Oh My Sweet Carolina" de Ryan Adams. Mare meva!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *