A favor de qui havia d’anar?

 

wc

 

Ahir vaig tenir un dilema que no vaig resoldre fins a l’últim moment. El Mundial de futbol és una competició que no ens reconeix com a selecció oficial i, per tant, no hi som representats els catalans. Aleshores, aquells a qui agrada l’esport rei hem de buscar una selecció substituta que ens representi i amb qui puguem patir i gaudir. Durant la primera fase em vaig decantar per Suècia. Suposo que l’emmirallament social i de modernitat hi ha tingut molt a veure. També l’efecte Larsson ha sigut força decisiu. Als quarts de final, però, m’han deixat orfe de la selecció escollida i la possible substituta d’ara endavant (Holanda).

Ara calia escollir nova selecció que em permetés viure apassionadament el mundial (que diuen que és com s’ha de viure…). Ahir hi havia un partit decisiu que em feia estar pendent del televisor i de l’actualitat periodística. Vaig estar dubtant entre la selecció de les estrelles i la selecció dels treballadors. Entre la selecció que la toca i la selecció que córrer. Entre la selecció veterana i la selecció jove. Entre la selecció campiona i la selecció que ho té tot per conquerir.

Al final em vaig decantar per Ghana… va guanyar Brasil i els meus van perdre. Ara no sé amb quina selecció m’he de quedar. Queden: Alemanya, Argentina, Itàlia, Ucraïna, Anglaterra, Portugal i Brasil. Algun suggeriment?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *