Jordi Vendrell, homenatge

Vendrell

Cinc anys després de la mort de Jordi Vendrell, el programa de Catalunya Ràdio pilotat per Vicent Partal ha fet una edició especial d'homenatge al que va ser un dels tres pilars del millor programa radiofònic de tots els temps, El lloro, el moro, el mico i el senyor de Puerto Rico (juntament amb Ramon Barnils i Quim Monzó). Si no vas poder escoltar el programa o vols recordar-lo pots llegir l'edició homònima en paper publicat per Empúries l'any 87 i reeditat el 2001. Si vols escoltar el programa on entrevistaven a Joaquim Maria Puyal, pots descarregar el fitxer mp3 aquí. També pots escoltar el darrer programa de l'Orquestra descarregant l'mp3 aquí. L'Orquestra va ser fulminada de les ones de Catalunya Ràdio (per ordre dels representants de CiU i PSOE al Consell d'Administració de la CCRTV) després d'aquest programa on es va comentar sense censura ni complexes les detencions i tortures d'Espanya contra els catalans prèvies als Jocs Olímpics del 92. El compromís nacional de Vendrell ha de servir d'exemple en aquests moments de periodisme submís i obedient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *