El Camí

cami

 

Conèixer el país havent-lo trepitjat és la millor manera d’estimar-lo i protegir-lo. Et convido a informar-te d’aquesta iniciativa tan bona que permet seguir un itinerari de tota la nació catalana. Jo començaré ben aviat a caminar i viatjar per enriquir-me amb allò que tinc més a prop i que encara conec ben poc. M’agradaria trobar-te en algun tram del camí i escoltar-te explicar anècdotes i experiències que has deixat enrere i portes ben guardades en aquest sac de records que configuren el nostre sentit de pertinença. Tan bon punt faci els primers passos del nostre camí, aniré relatant allò que he trobat i les converses que he tingut amb les persones de cada lloc. Aniré amb bons llibres a la motxilla per créixer encara més. Viatge a les entranyes de la llengua, de l’amic Eugeni Casanova. La Guia dels Països Catalans, de l’amic Stegmann. Alguns epistolaris de Joan Coromines i el repàs a casa de l’etimològic i complementari. Quins llibres més ens podríem endur per trepitjar el país?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *