Bon espot electoral d’ERC

Crec que l'espot electoral d'ERC està molt ben aconseguit i transmet força i dignitat. Ara només caldria que l'actuació del partit hi acompanyés.

La imatge és molt moderna i té un ritme prou aconseguit entre la rapidesa i la nitidesa. El so (i la música) és molt clar i gens estrident. El color és genial, trencador i proper. La llum té un misteri tranquil.

En general, és un espot que no explica un programa sinó una manera d'entendre la política i el país. Així com cada vegada més els anuncis televisius de cotxes i dels "new media" narren una concepció de la vida i no un producte determinat, aquest spot segueix aquesta mateixa línia i passa la mà per la cara de tots els altres partits (alguns amb molts més mitjans i recursos). La imaginació i la modernitat (ben entesa) al poder!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *