T’empesta d’idees

estudiLa família blocaire no para d’augmentar. Aquest cop s’afegeix a l’esfera el destacat dissenyador i expert en comunicació Marc Andrés. Emprenedor que ha creat l’empresa Icònica juntament amb dos socis més, Marc Andrés és un renovador estètic i discursiu. El seu bloc s’anomena T’empesta d’idees i presentarà reflexions i propostes en els camps dels quals és expert. El bloc es troba en fase de desenvolupament i aviat tindrà l’aspecte que en Marc imprimeix a tot allò que fa: frescor, innovació, netedat i transgressió.

Jo ja he inclòs l’enllaç permanent a la barra lateral i l’he destacat entre els meus preferits. Ja estic delerós de llegir més i més posts escrits pel Marc. Us recomano una visita terapèutica periòdica. És un bàlsam en un món de poca creativitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *