Salvem la pell

salvemAhir vaig poder assistir a la presentació del sensacional llibre Salvem la pell d'Edicions La Campana escrit amb una magistral traça pels doctors Ramon i Francesc Grimalt. La presentació va ser a la llibreria Cau Ple de Lletres de Terrassa amb la participació dels doctors i de Salvador Cardús (autor del pròleg) i amb la presència dels editors Josep Maria Espinàs i Isabel Martí. La llibreria va quedar petita per l'ocasió i els assistents tocàvem de pell a pell.

"Salvem la pell no és un llibre de medicina ni una guia per als qui tenen obsessió d'autocontemplar-se. És una aproximació comprensiva a aquella part del cos que sentim tan nostra i a vegades no ens agrada. 

Els cabells que cauen, la suor -en la feina i en societat-, les veritats i les mentides dels cosmètics, les pigues, berrugues i taques del sol, els fongs, algunes al·lèrgies, els grans, les malalties de la pell a causa dels nervis, etc.

Els doctors Francesc i Ramon Grimalt, autors d'aquest llibre, són pare i fill que han posat en comú, en aquestes pàgines, una llarga i complementària experiència. Professors universitaris i alhora amb consulta oberta durant anys, han pensat que valia la pena explicar casos i problemes amb els quals els lectors poden sentir-se identificats. Els consells ben fonamentats sempre col·laboren a sentir-nos millor en la nostra pell." 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *