Plantar cara amb dignitat

sineadAquestes imatges que penjo són de ja fa uns quants anys quan se celebrava el 30è aniversari als escenaris de Bob Dylan. Un concert homenatge amb un munt de convidats il·lustres. Entre els convidats hi havia la sorprenent Sinéad O'Connor. La cantant irlandesa havia mostrat un temps abans el seu rebuig als discursos de l'Església catòlica, apostòlica i romana (O'Connor va estripar un retrat de Joan Pau II al final d'una cançó emesa per televisió, aquestes imatges les pots veure al darrer vídeo d'aquest comentari). El públic americà d'en Bob Dylan (i ell mateix) és d'obediència bàsicament catòlica, apostòlica i romana (Dylan va arribar a cantar per l'anterior Sant Pare). En sortir la cantant irlandesa a l'escenari va passar això que pots veure al vídeo.

 

 
 
A continuació pots veure l'origen de la polèmica quan na Sinéad O'Connor va estripar el retrat de Joan Pau II (Ioannes Paulus II).
La cançó s'anomena "Fight the real enemy".
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *