Ja no ens alimenten molles

 

pasencer

Estic molt content de poder anunciar l'obertura d'un espai virtual anomenat "Ja no ens alimenten molles" on podrem conèixer el pensament d'un bon amic de Vilafranca del Penedès. El Jaume Claramunt és una persona lúcida, intel·ligent, amable, generosa i divertida. Un patriota de compromís ferm i mirada crítica que ens ajudarà a configurar la nostra opinió de les coses que passen i passaran. Penjarà cada setmana la columna que escriu pel setmanari el 3 de vuit (el setmanari del Penedès). De moment, ja podem gaudir dels primers articles que són un clar exemple de la mirada intel·ligent del seu autor. Afegeixo l'enllaç a la meva llista i me'n vaig pitant a llegir els articles que em falten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *