iPhone… els temps estan canviant…

iPhone

 

Per molt que sabem que cada dia ens sorprenen amb nous ginys informàtics i tecnologia innovadora, aquest cop estic especialment captivat per la nova aportació d'Apple al mercat: l'iPhone. Aquest artefacte és un "tot en un" espectacular. Només el nou concepte de pantalla és genial. Realment, mai sabrem on podem arribar ni on serem d'aquí 5 o 10 anys. Tan de bo que trobem aparells d'aquests que ajudin a fer d'aquest món un lloc més agradable, net, just i lliure. Mentrestant, a passar-ho bé observant les prestacions de l'iPhone! Ja veurem quin preu té i si el podem adquirir.

Evidentment, la presentació de l'iPhone també va ser espectacular durant el Macworld San Francisco 2007

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *