Barack Obama presenta candidatura

 

obama

 

 

Enmig de la lectura entusiasmada de l'interessant llibre "don't think of an elephant! know your values and frame the debate" de George Lakoff i pròleg de Howard Dean (en un post quan l'hagi acabat en parlaré), anuncia la seva candidatura a les primàries del partit demòcrata nord-americà (els que tenen un ase com a símbol…) el senador per l'Estat d'Illinois Barack Obama. Les previsions apunten a Hillary R. Clinton per al lloc de candidata, però Obama sembla decidit a prendre posicions. No estaria gens malament un tàndem Rodham Clinton / Obama en el ticket per la presidència d'EEUU a les eleccions del 2008. S'ha de veure si Howard Dean (l'etern precandidat) està disposat a deixar passar quatre anys més. Podeu veure el vídeo amb què Obama fa l'anunci. Seguirem atents els moviments interns dels demòcrates. La revista The Economist en parla aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *