Nova imatge, nou servidor

Amic o amiga, he decidit canviar de servei de blocs gratuïts passant del bloc.cat al blogger. El motiu del canvi ha estat els errors constants i talls de servei que té bloc.cat. És una llàstima perquè és un servei exclusiu per a blocs en català, però la qualitat és important i massa vegades ens quedàvem amb la pàgina en blanc, oi?

Aprofitant el canvi d’ubicació he decidit fer canvis a la imatge i al nom. He decidit posar el meu nom al capdamunt de la pàgina i ja està. Espero que t’agradi. Potser l’aniré retocant fins a sentir-m’hi totalment còmode. També aniré afegint els posts publicats anteriorment per no perdre’ls i que siguin consultables. Mentrestant, els pots rellegir aquí.

No dubtis a fer-me arribar qualsevol observació o suggeriment.

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *