Innovation Lab

Innovation Lab és el think tank de la innovació de Dinamarca. Tal com anuncia el seu nom és un laboratori d’idees i projectes entorn de la innovació en tots els aspectes. És interessant fer-hi una passejada per estar al dia de l’orientació dels canvis. Pots donar-te d’alta d’un interessant newsletter mensual o pots visitar el fantàstic LabConfidential. Ells mateixos es defineixen així:

Innovation Lab is an international wunderkammer of technology trends, an encounter with the potential of the new—and the as-yet fantastic. Sited in IT City Katrinebjerg, the newest Danish hub for IT research and development, Innovation Lab has local access to a global network of cutting-edge researchers, businesses, and visionaries. Through a wide and varied range of activities and media, Lab Agents work to translate the latest technological developments into hands-on experiences and meaningful scenarios. Innovation Lab interprets the meaning of technology—and makes technology meaningful for all of us.

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *