Els meus nebots


Hi ha dies que se’t fa evident una cosa que ja saps. Avui he dinat a casa els meus avis on hi havia els meus nebots Pau i Abril. Aquest matí la Rat, la meva companya, m’ha explicat els jocs i les entremaliadures dels altres nebots d’Igualada Laia, Lluc i Bernat. Són una passada. Són tots tan guapos i tan vius que et sents orgullós d’ells i del futur que porten a dins.

En conseqüència, em disposo a treballar cada dia amb més força i determinació perquè trobin un món una mica millor quan els toqui anar a la seva. S’ho mereixen.

Per cert, l’Abril comença a fer els primers passos sola sempre amb alguna objecte agafat. Sembla que així té més seguretat. Per fer passos importants en aquesta vida tots necessitem poder-nos agafar a algun lloc o alguna cosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *