Aportacions interessants de Joan Ramon Resina

Fa un temps un dels millors amics que tinc em va regalar aquest llibre (El post-nacionalisme en el mapa global, Angle Editorial) amb la proposta d’anar-lo llegint simultàniament i poder debatre capítol a capítol l’evolució dels nacionalismes i la seva naturalesa. D’això parla aquest llibre tan estimulant. Com es reformula i es reinventa el nacionalisme en el nou mapa global (a la societat de la informació i el coneixement)?. El recomano molt vivament. És una obra de Joan Ramon Resina, director del Programa d’Estudis Ibèrics a Stanford University.

Fa poques setmanes, concretament el dia 24 de gener, Joan Ramon Resina publicava a l’AVUI un interessant i raonat article sobre la situació política a casa nostra. Es titulava “Alguna cosa es mou” i donava una certa esperança a aquells que treballem dia a dia perquè aquest país es reconegui en ell mateix i decideixi assumir la majoria d’edat. En Joan Ramon Resina és algú a qui cal seguir, llegir i espero algun dia poder-lo escoltar (i que sigui jo qui em desplaci a veure’l!!).

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *