Mala notícia! Contrastant: punt final

Un dels primers correus rebuts aquest matí de part d’un gran amic meu atent sempre a allò que té importància m’anuncia la mala notícia del mes. N’hauria de passar una de molt grossa per superar aquesta. Contrastant era un dels pocs pols de crítica ben construida, argumentada i amb rigor que podíem trobar a la xarxa dels mitjans de comunicació. Han anunciat amb aquest comunicat que pleguen.

Si bé van esdevenir populars pels seus recomptes de manifestants desmentint les farses més descarades dels mitjans d’intoxicació, molts els teníem com a referència en l’anàlisi dels mèdia i en la crítica a la descatalanització practicada des dels mitjans d’arreu dels Països Catalans.

Anuncien que es farà un sopar de comiat on hi conviden els lectors que han seguit la seva feina. Jo hi seré. Espero trobar-t’hi. Els hem d’agrair la feina feta desinteressadament (en el sentit de sense cobrar).

L’aparició de Criteri (equip d’intervenció per a l’autocentrament) no pot substituir la feina feta per Contrastant, però pot donar opcions de seguir el camí marcat per ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *