Martí Estruch Axmacher a Vilaweb

Interessantíssim article de Martí Estruch a Vilaweb. Explica amb una exactitud total el cas de TV3 i la seva funció espanyolitzadora. Et recomano que el llegeixis més d’un cop i te l’aprenguis. Aleshores, reprodueix-lo a totes les converses que tinguis previst entaular aquest cap de setmana i la setmana vinent. Si com a nació tenim algun problema important els catalans, és aquest que descriu en Martí.

1 Comment

  1. Moltes gràcies per la recomanació. Jo que visc fora ho noto cada cop que baixo. Fins i tot en les falques publicitàries, de poc temps ençà, han adaptat per no sé quins set sous la fonètica i d’altres criteris, tot afavorint la interposició de prerrogatives de la llengua castellana. Me’n vaig queixar i en vaig demanar explicacions precises al 5430.cat i se’m van migtorejar (tres quarts de sospita, un quart d’insensibilitat genuïna per part seva, dividit per dos) amb una referència a l’ésadir.cat com a llibre d’estil. Però és evident que hi un orquestrament a tots nivells per escarnar (i escarnir) el nostre parlar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *