Cap a Londres falta gent!

Cap a Londres falta gent!! Un cap de setmana del mes de març marxem a Londres! Una escapada de cap de setmana per visitar la capital d’Europa. Suposo que no pensareu que la capital d’Europa és París o Roma o Berlín o Madrid o Barcelona o… Doncs això! Anem a veure què es cou al centre del món. Personalment, els londinencs i els anglesos no em cauen massa bé. Només de pensar que han estat capaços de sotmetre tants pobles i tantes nacions, em passen les ganes de visitar-los. Però a diferència d’altres imperialistes com els espanyols o els francesos, aquests tenen classe, tenen el seu interès. De moment, serà un entrenament per al viatge a Irlanda i a Escòcia que farem ben aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *