Ara toca triar un nou equip

Un cop el Barça ha quedat eliminat de la Champions, toca escollir un nou equip amb qui patir fins a arribar a la final. Demà faré públic el meu nou equip a Europa. Aquest vespre el meu cor serà amb el Bayern (evidentment), el Manchester i el Celtic. Avui la llista per triar és aquesta, demà ja n’hi haurà 4 menys:

Chelsea – no els suporto. DESCARTAT!

Liverpool – és un bon equip amb una història que el fa més que un club. CANDIDAT FERM!

València – és l’equip de casa, però no ens ha d’agradar tot el què sigui de casa. DESCARTAT!

Roma – un equip italià, però amb una afició identificada amb les esquerres i enfrontada al Lazio (identificat amb el feixisme). CANDIDAT FERM!

Bayern M. – els alemanys no m’han atret mai. El seu escriptor més conegut ha titulat la seva autobiografia “Les capes de la ceba”. DESCARTAT!

Manchester Udt. – Sempre m’ha agradat. Cantona em va fer agafar afició pel MU i no l’he abandonat mai. CANDIDAT FERM!

Lille – qui? DESCARTAT!

Arsenal – Un bon equip. DESCARTAT!

PSV – Els holandesos sempre m’han fet gràcia amb els seus girasols i les bicicletes i els dics de contenció. DESCARTAT!

Milan – No he posat el Madrid a la llista i ara em pregunto perquè hi he posat l’equip del Berlusconi. M’agraden els equips que guanyen jugant a futbol. La resta… DESCARTAT!

Celtic – Una veritable passió. L’equip que va fer gran en Larson. L’equip on va decidir penjar les botes l’impressionant Roy Keane. L’equip dels irlandesos que es desplacen per terra, mar i aire per animar el seu equip a Escòcia cada cap de setmana o entre setmana. L’equip de qui espero que algú em regali una samarreta amb el nom de KEANE a l’esquena. CANDIDAT MÉS FERM!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *