Diumenge, calçotada popular a Igualada

“text reproduït del web de referència www.bonrotllo.cat

Aquest diumenge 18 de març tindrà lloc al pati de l’Ateneu Igualadí la XII Calçotada popular d’Igualada. Serà una ocasió més per retrobar-se i passar una bona estona, al voltant d’una taula i gaudint d’un bon àpat.

Els actes començaran a partir de les 12 del migdia. Hi haurà activitats i jocs infantils, així com un taller amb la dona i el treball com a eixos centrals.

Ja a partir de les 2 del migdia, s’iniciarà la calçotada amb un parlament a càrrec de Josep Puigpelat, membre d’Unió de Pagesos i de la Plataforma per la retirada del Pla Director, que incidirà en els aspectes més polèmics d’aquest pla, que ha portat a la ciutadania a mobilitzar-ne per exigir-ne la seva retirada i rectificació.

Tot seguit, els comensals podran degustar els calçots pròpiament dits, amb la tradicional salsa salvitxada, a més de botifarra acompanya amb cigronets de l’Alta Anoia.

Un cop acabat el dinar, serà el torn de les actuacions musicals, iniciades per la Coral Xalest. I, després del teatre-acció de Despertadona!, serà el torn de Safanòria un grup de música format per components de bandes com Dijous Paella, Xerramequ Tiquis Miquis i d’altres, diposats a fer ballar i passar una bona estona al públic assistent.

Durant tot el dia hi haurà begudes de la terra, a càrrec del bar igualadí L’Ou com balla.

El tiquet de la calçotada es pot comprar anticipadament a La Llesqueria, Casino Foment i l’Ou com Balla, per un preu de 18 euros. El mateix dia el preu serà de 20 euros. La calçotada és gratuïta per als menors de 10 anys. Podeu consultar informació de la calçotada en aquest dossier.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *