Repensant el bloc

Aquest bloc no és massa interessant en general. Potser té un element que li’n pot fer una mica que és que hi vaig abocant troballes que si que en són d’interessants per sí mateixes. Però la meva producció és ben poc significativa. Hi trobeu ben poc de mi en aquests posts que he anat penjant fins avui. Em proposo fer-ne un ús una mica diferent a partir d’ara. No és que m’hi vulgui despullar expressant els meus sentiments i les meves emocions (cosa que faria desaparèixer el poc interès que pugui tenir ara), si no que vull explicar-hi coses que he trobat realment interessants en la meva experiència quotidiana. Evidentment que hi diré la meva i que tinc una opinió de quasi cada cosa. Però no vull que sigui el diari que no he tingut mai. Com que de coses interessants no me’n passen cada dia, tampoc em comprometo a escriure diàriament. Per aquest motiu pot ser més interessant que mai subscriure’s a través d’e-correu per rebre un avís quan hi hagi alguna novetat al bloc. Miraré de penjar alguna fotografia que acompanyi o il·lustri el text, o demanaré que la Rat em faci algun dibuixet que realci el nivell de la bitàcola.

A veure com evoluciona aquest propòsit. Si teniu cap comentari, observació o suggeriment a fer-me, no tingueu cap recança en escriure-la i enviar-la.

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *