El llibre de la Teresa

Tinc una tieta que es diu Maria Teresa Lladó que és una experta artista del treball de la pell. És extraordinari el què pot arribar a fer amb un tros de pell de qualsevol bèstia (en aquest cas em refereixo a “animal”). Des de les tapes del llibre d’honor de la ciutat d’Igualada, a marcs de fotos, punts de llibre (si voleu fer un detall ben guapo el dia que us caseu o per qualsevol ocasió), i moltes altres coses.
El cas és que la Teresa ha fet un llibre amb l’Eva Pascual amb el títol de “El Cuero” que ja fa uns mesos que vaig poder llegir i, sobretot, mirar. Us el recomano perquè és interessant de conèixer els treballs artístics i l’ofici manual del treball de la pell (amb molta tradició a Igualada).

El dijous 19 d’abril a les 8 del vespre es presenta el llibre a l’auditori de l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial d’Igualada. Ens hi veurem? Així ho espero. Heus ací la tarjeta de la presentació. Feu-hi clic damunt per ampliar-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *