Catalunya sota Espanya

Catalunya sota Espanya
L’opressió nacional en democràcia
Alfons López Tena
Dèria editors i La Magrana


López Tena replanteja en termes molt planers la confrontació entre els dos projectes nacionals i el camí que Catalunya, com a poble, ha de seguir per continuar existint.

He començat la lectura del llibre d’Alfons López Tena “Catalunya sota Espanya. L’opressió nacional en democràcia”. És d’una claredat poc vista en el panorama intel·lectual català. La força argumental del llibre és una de les millors aportacions que he conegut en les darreres dècades. L’autor coneix les entranyes de l’Estat espanyol i aporta totes les dades i informacions necessàries per defensar la necessitat que Catalunya construeixi el seu futur en clau d’Estat si vol seguir essent en el món. Us recomano molt entusiasticament la lectura d’aquesta proposta editorial. No perdeu la oportunitat, ara que ve Sant Jordi, de regalar a tort i a dret aquest llibre. Necessitem una massa crítica important de persones formades i capacitades per avançar amb fermesa cap a la independència. Aquest llibre ens hi pot ajudar. Ara ens manca un llibre que aplegui la mateixa raó i força argumental aplicada a l’Estat francès i als altres territoris de la nació catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *