l’AVUI al dia

L’AVUI s’ha actualitzat i ha posat al dia la seva pàgina web. El primer impacte ha estat positiu. M’ha agradat. Bon disseny i bons continguts. Endavant!

Text editorial de benvinguda a la nova pàgina web de l’AVUI.

L’AVUI amplia el seu espai comunicatiu amb la transformació radical de la seva web. L’AVUI, que va ser el primer diari estatal a tenir una edició online, estrena avui un nou servei informatiu que posa a disposició dels seus lectors les notícies més destacades del dia amb actualització constant.
La nova web combina el seu vessant informatiu amb una dedicació especial als serveis i la interactivitat. Informació d’espectacles i esdeveniments culturals, enquestes, serveis personalitzats de programació televisiva i meteorològica i una àmplia agenda de tot tipus d’activitats són algunes de les novetats que avui posem a disposició dels usuaris.
L’AVUI.CAT ofereix també la possibilitat d’accedir a les notícies en funció de criteris geogràfics, temporals i de popularitat, al temps que permet afegir-hi comentaris i valoracions. Així mateix, cada usuari pot crear un AVUI.CAT a la seva mida.
Articulat en tres blocs principals, l’Informatiu, el de Serveis i el Personalitzat, l’AVUI.CAT neix amb la voluntat d’ampliar l’oferta comunicativa de l’AVUI i refermar el seu paper de referent informatiu de l’actualitat catalana.
Benvinguts de nou, ara en el canal de comunicació del present.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *