Liverpool – Milan

Serà una final clàssica. De fet, la repetició de la de fa dos anys. Aleshores va guanyar el Liverpool i espero que es repeteixi la història. Prefereixo mil vegades més el Liverpool que l’equip del senyor Berlusconi fet a cop de talonari (sembla el Madrid). El Liverpool, com el Barça, és més que un club. L’himne espectacular “You’ll never walk alone” ja dóna prou pistes de l’elegància i la fermesa d’una afició com la d’Anfield Road. No hi ha color.

Un altre duel prou interessant serà entre les estrelles dels dos equips. Kaká i Gerrard enfrontaran dues maneres d’entendre i jugar a futbol. Personalment també prefereixo Gerrard, un jugador total (allò que en diuen un tot terreny) amb un xut exterior fulminant i una visió de joc com poques entre els jugadors actuals.

No tinc cap dubte: el dia 23 de maig seré un hooligan més sentint els colors rojos de l’equip liderat per Gerrard. Guanyarem amb elegància davant l’arrogància dels talonaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *