Considerablement afortunat

Els ametllers florits són la meva debilitat. M’inspiren plenitud.

Em sento considerablement afortunat. Un cop per setmana, més o menys, faig una mica de balanç de com em van les coses i valoro si segueixo el camí que m’he marcat. Cal anar-ho fent si vull arribar als objectius que em proposo.

Ja fa uns mesos que el resultat d’aquest procés de valoració dóna una resultat infinitament favorable. I avui ho vull compartir amb tu. Acostumem a queixar-nos d’allò que va malament, d’allò que no ens agrada, d’allò que no és com voldríem. Cal que fem també publicitat d’allò que ens va bé i n’estem contents.

Tinc una feina apassionant on tinc l’oportunitat d’elaborar, coordinar o emprendre projectes interessants i enriquidors. Tinc una dedicació al país a través d’algunes iniciatives des de la societat civil que em permeten conèixer i conversar amb persones intel·ligents i referents que mai m’hauria imaginat. Conec i parlo freqüentment amb persones d’arreu del país que m’informen i m’aporten visions complexes i complementàries de l’estat de la nació. He agafat l’hàbit de l’esport i em cuido com fa temps que no feia. Participo en un grup de música que m’agrada molt i em permet un cert grau d’expressió artística, emotiva i creativa. Tinc un reguitzell d’amics que m’apassionen i em carreguen d’energia per seguir endavant. M’agraden molt els meus amics. Tinc una família nombrosa, elegant, viva, plena de saviesa i tacte (coses que van molt juntes) i que encara que sembli que ja la coneixes, sempre et pot sorprendre. Tinc uns nebots que són una passada i que m’omplen de força per seguir treballant per un futur millor. Tinc una parella que triomfa en tots els sentits, de qui aprenc cada dia moltes coses i que lidera el nostre projecte de vida.

Què més puc demanar? Salut per a tots els que estimo i que lluiten. Bona sort a tots per aconseguir el què ens proposem. Un pis pel meu germà petit i la seva companya. Una remuntada espectacular del Barça en aquest tram final de lliga. Una cançó que fa temps que no escolto. L’etimològic i complementari del Coromines. Una abraçada ben forta dels meus estimats.

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *