Hergé i Tintín, pare i fill

Avui fa 100 anys del naixement del pare creador de les Aventures de Tintín, Georges Rémi (Hergé). Aprofito per retre un homenatge o reconeixement per les bones estones que ens ha fet passar i aprofito també per donar a conèixer la fabulosa iniciativa dels tintinaires catalans, TintinCat. És una associació de seguidors de l’univers Tintín que disposa a l’abast de tothom un portal web molt treballat amb informació de tot tipus sobre el personatge i les seves aventures. Us recomano l’espai de descàrregues amb fons de pantalla i altres gadgets inspirats en els genials dibuixos d’Hergé.
Un bon antídot contra la invasió dels jocs d’ordinador i consola per a qui tingui fills o n’hagi de tenir és descobrir-los i explicar-los l’apassionant univers de les aventures del reporter Tintín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *