FesTOUR’07 i Tercera Via

En aquest país que encara no és del tot normal és necessari que s’impulsin iniciatives de revitalització cultural i lingüística. Arribarà el dia que l’estímul cultural i lingüístic serà un fet automatitzat i inconscient. De moment, però, és molt positiu que Tercera Via existeixi i faci tan bona feina.
Tercera Via és una associació sense ànim de lucre creada per músics d’arreu de la nació catalana que neix com a resposta a la manca de recursos, ajudes, suport i confiança que tant l’administració com les empreses del sector musical mostren pels grups que inicien la seva carrera cantant en català, tal com ells mateixos diuen. L’associació ofereix promoció i plataformes per actuar (festivals i tours) als grups que en formen part.

Des que els conec per la via directe gràcies a la participació que hi té mon germà Joaquim, Tercera Via ha evolucionat amb paràmetres exponencials i està oferint propostes realment interessants que caldrà seguir amb atenció. Ara mateix han iniciat el FesTOUR’07 “de gira per Catalunya” amb grups com Strombers, Sota Zero, Kayo Malayo, Guaita’ls, Vall Folkska, Malaspina, In-Fuzzion, i grups locals del poble, vila o ciutat on s’atura el tour. Aquest primer Festival Itinerant de la Música Catalana és una bona opció per entrar en contacte amb la iniciativa i descobrir-ne la potencialitat.

La filosofia de Tercera Via queda ben clara quan passeges per la seva web i la dels festivals o tours que organitzen. Pots trobar-hi una mostra de generositat interessant quan cliques sobre la pastanya MP3 i pots escoltar la música dels grups que en formen part.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *