Plors i laments de què serveixen?

Demà tindrem la darrera oportunitat per guanyar la lliga. Jo no tinc massa esperances que es pugui aconseguir, però no es pot donar res per definitiu després del què hem vist darrerament. Dissabte passat vam tenir-ho a tocar i vam regalar la lliga al Madrid. Passi el què passi demà, crec que tenim un equip molt potent (el més potent que conec) i que s’hi han de fer alguns reforços molt ben pensats. I juntament amb alguns jugadors que aportin il·lusió renovada i tapin basses futbolístiques que ara tenim, el millor reforç seria una nova actitud per part de l’afició. Segurament no tindrem mai un aficionat al camp entregat al nivell de la Premier per qüestions de tradició esportiva, segurament al Barça hi seguirà havent un entrenador oficial i 100 mil aspirants asseguts a les grades. Tothom es veu amb cor de pontificar sobre el què s’hauria de fer i què s’ha fet malament. Potser també caldria analitzar què està fent certa premsa i certs mitjans de comunicació per desestabilitzar el club. La gestió de Laporta i el seu equip pot ser que hagi tingut alguns errors, però és impossible comparar la situació actual del Barça amb l’anterior a l’arribada de la “generació power point”.
Cal pensar en la renovació del projecte i una temporada vinent plena d’èxits i dies de glòria! Jo tinc total confiança amb els gestors actuals del club i amb l’equip tècnic. Laporta i els seus i Rijkaard i els jugadors són la millor opció per un Barça guanyador i transmissor d’actituds i valors poc habituals en aquest negoci del futbol.

Penso en un equip amb la base actual i jugadors com Henry, Touré, Abidal, Chivu… i ja veig els partits espectacle de la propera temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *