More or Less, futbol

Un bon amic meu engega el seu bloc “More or less: futbol” centrat en el què passa en el món del futbol en general i del Barça en concret. El Jordi Morales és una de les persones que si mai creo una empresa del què sigui intentaré fitxar-lo. Una persona desperta, intel·ligent, molt simpàtic, col·laboratiu, generós i afable. És una persona de cap a peus i m’interessa el què pensi i expliqui de l’apassionant món del futbol.

D’entrada em permeto recomanar-li (-vos) dos llibres sobre el Barça. Primer, el llibre de Jordi Salvador DuchFutbol, metàfora d’una guerra freda. Un estudi antropològic del Barça” molt interessant per entendre els mecanismes socials i culturals (antropològics) que fan que el Barça tingui aquesta dimensió que supera l’element esportiu. També és molt interessant el llibre de Carles i Enrique MurilloEl nou Barça. Explicat pels seus protagonistes” que exposa la revolució que ha suposat a nivell esportiu i en concepte de negoci la renovació de lideratge del club de la mà de l’equip de Joan Laporta.

Al marge de recomanacions, vull animar al Jordi a mantenir el bloc (que no és fàcil) i a deixar-nos entrar en els seus pensaments a través de la virtualitat i la gal·làxia internet.

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *