és ben senzill

Un nou bloc per a nous propòsits. Aquest és el leitmotiv d’aquesta nova presentació per les que podrem considerar les meves idees o reflexions. L’anterior (consells, proverbis i insolències) quedarà penjat per al record i la nostàlgia. Jo no hi intervindré més ni actualitzaré comentaris.

Què hi farem en aquest? Pensar en veu alta, debatre alguna argumentació, reflexionar sense rumb, proposar camins i objectius, explicar situacions i experiències. En definitiva, expressar, comunicar, transmetre, aproximar, contrastar i relacionar.

Espero que agradi la nova proposta i que trobem espai per conèixer-nos. De moment, comencem a caminar que, com diu en Lluís Llach, “caminem per poder ser, i volem ser per caminar”.

una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *