Novetats genials a la xarxa

Avui el meu amic Sergio m’ha descobert una eina d’aquestes que m’encanten d’internet que aviat miraré d’incorporar en els meus usos innovadors. Avui, però, és en Sergio qui posa en marxa la TVonline del seu bloc (Piedra, papel y tijera).
Hi ha penjat quatre vídeos enregistrats i editats per ell mateix que demostren que quan un té habilitat artística no calen massa estudis i teories per fer-ho bé. Mireu especialment els vídeos d’Escòcia i de Cuba que són només un petit tast del què vindrà.

M’ha engrescat i miraré de trobar una videocam que em permeti fer les meves realitzacions. Si el Sergio vol, algun dia farem alguns treballs juntament que espero que pugueu gaudir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *