adéu

Després d’intents de redefinir el meu bloc i allò que hi vull expressar, decideixo tancar el bloc i els meus intents de mantenir una certa acció de pensament personal a la xarxa. Tinc compromisos amb entitats que fan feina comuna i tinc molta feina entre la feina, l’estudi i les meves dedicacions i aficions. Tinc projectes al cap des de fa un temps que vull portar a terme i que crec que seran més reeixits que aquests diferents blocs que he intentat impulsar. El què voldria fer en un bloc em demana massa temps i no el tinc. Què hi farem. No es pot fer tot en aquesta vida.

Gràcies per la vostra atenció, espero que considereu ben utilitzat el temps que heu dedicat a llegir aquest bloc. Segur que ens anirem trobant amb altres espais de reflexió i pensament. Ara és temps d’acció. Moltes gràcies.

(dono per renovades les mostres de valoració del bloc i d’ànims per seguir escrivint dels altres intents de comiat)

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *