El retorn inquiet

Mira, no em puc aguantar. Des que vaig dir que abandonava la meva activitat blocaire a finals d’agost, he passat un setembre de neguits, angúnies i forats sense poder expressar enlloc reflexions, pensaments o propostes que omplien el meu caparró cada dia.

Necessito aquest lloc per abocar les meves inquietuds, especialment les de país, quan arribo a casa el vespre o ja de nit. Tinc coses a dir i no vull que em quedin al pap (ni al pub) sense poder-les deixar anar.

Espero recuperar la teva confiança o el teu interès. Jo hi posaré ganes i una mica d’esforç. Tu posa-hi comentaris o el què vulguis. Posa’t la ràdio que t’ofereixo a la barra lateral i escolta la genial música que hi he abocat. Et servirà per estudiar, llegir, treballar, descansar o de fons pel cafè amb amics diumenge a la tarda asseguts a la sala d’estar d’aquest fantàstic pis que has llogat o comprat i que et fa sentir tan bé. Quedaràs bé. És música ben triada i de qualitat.

He canviat el disseny del bloc. Ja ho veus, una mica més modern, amb aquests botons que permeten moure’s pel contingut classificat.

Res més, ja torno a ser aquí i espero que no et faci res o, fins i tot, que t’agradi saber-ho. Ens veiem per aquí. Fins ara!

(ah! Si vols rebre les novetats del bloc al correu, tens un servei d’avisos a la barra lateral. Tu mateix/a!)

3 Comments

  1. Quan avui he obert el google reader he tingut una agradable sorpresa. Esperava el teu retorn a l’activitat blocaire amb impaciència!

    Celebro poder tornar a llegir de nou les teves reflexions. Almenys avui, dia 12 d’octubre, tinc alguna cosa per celebrar, hehehe…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *