Imbatible López Tena a la COPE

Ningú sembla poder tombar en López Tena. Després de la manipulació de l’ABC i la COPE contra el president del Cercle d’Estudis Sobiranistes, aquest decideix anar a batallar en camp contrari i participa a una “tertúlia” al programa Converses de la desconnexió de l’emissora dels bisbes per Catalunya (o nordeste español). L’ABC havia publicat que en López Tena denunciava el genocidi d’Espanya contra Catalunya al seu llibre. El notari va enviar una carta reclamant una rectificació i exposant que en el seu llibre compara els casos de genocidi i els d’assimilació, concloent que en el nostre cas es tracta de la segona opció. Ni el diari ni la cadena que se n’havia fet ressò van creure oportú corregir la manipulació indecent. En López Tena acudeix a la “tertúlia” amb quatre taurons demagogs i manipuladors i hi diu el que podeu escoltar i veure a continuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *