El Baròmetre, eina d’Estat

Vull donar la benvinguda a una eina d’Estat o un espai més de sobirania (com agrada dir ara) com és el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura. Alguna proximitat personal, resultat d’alguna coincidència, m’ha permès estar al corrent del seu procés de conceptualització i creació. Està pensat com una gran i important eina al servei de la cultura i la comunicació amb vocació de país. Els primers resultats que ha donat són l’informe anomenat “Dieta mediàtica i cultural dels joves” i ja mostra la profunditat, la qualitat i la dimensió del treball de la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura. Una revisió a la presentació en pdf d’aquest informe inicial no farà cap mal a ningú. Al contrari, ajudarà a eliminar prejudicis, estereotips i confusions interessades entorn a la demanda i la oferta cultural i de comunicació de la nació catalana (en aquest cas a Catalunya, País Valencià i Illes Balears).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *