Descobrint el fil de la música

Amics, avui us passo un enllaç d’aquells que s’allunyen força del leitmotiv del bloc, però que em sembla que us agradarà molt. Es diu Musicovery i és una eina que seguint unes indicacions i criteris que li indiques et fa un recorregut musical força interessant. No cal que expliqui més coses. L’única gràcia de l’artefacte és entrar-hi i experimentar-ho. Endavant amb el fil musical! Que soni aquest reggae calm dels 80’…

Deixeu-me, però que us recomani algunes de les enllaunades que he pogut descobrir darrerament. La proposta diferent (com sempre) dels Antònia Font amb aquest “Coser i cantar” amb la Bratislava Symphony Orchestra (gràcies Agnès i Joan!). És una proposta atrevida però reeixida! Per altra banda, el magnífic i delicat treball d’Ignasi Terraza Trio titulat “In a sentimental groove” amb temes nostrats com El cant dels ocells, La filadora o El desembre congelat, temes propis d’en Terraza i d’autors d’arreu, i la Cançó nº6 de Frederic Mompou. Aquest disc és suggerent i bona companyia (gràcies Sergio i Lucía!). També imprescindible i rotund és “Abbey sings Abbey” d’Abbey Lincoln que acompanyada de músics excepcionals (el guitarrista Larry Campbell, acompanyant de Bob Dylan) ens ofereix una revisió de diversos temes de la seva dil·latada trajectòria. No us perdeu la primera Blue Monk, signada a mitges amb el magnífic Thelonius Monk (gràcies Pilar i Joaquim!)

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *