Cristina Losantos

Fa uns dies vaig penjar un comentari sobre el dibuix de Cristina Losantos que acompanyava l’article de Salvador Cardús a l’AVUI titulat “Ens fan fora”. El comentari elogiava l’encert i la qualitat dels dibuixos que ens ofereix na Losantos habitualment. Són molt suggeridors i tenen molta gràcia.

Al comentari breu hi afegia un “Llàstima que em sembla que tallen el país per la meitat a l’alçada del Delta de l’Ebre…”. Vull explicitar que vaig fer servir el verb tallar en tercera persona entenent que el subjecte eren els espanyols. Però no és encertada l’expressió “Llàstima que” perquè pot suggerir que és una crítica al dibuix. Hauria d’haver dit “Encertadament, Losantos situa el personatge separador a l’alçada de l’Ebre evidenciant que Espanya no només ens fa fora, sinó que ens divideix i fragmenta la nació”.

Per tant, corregeixo i agraeixo molt algun comentari que se m’ha fet arribar sobre aquest error meu.

Finalment, convidar-vos a última hora a visitar l’exposició de la dibuixant protagonista d’aquest comentari a la Sala Rovira (Rambla de Catalunya, 62. Barcelona) que ha estat oberta fins avui a dos quarts de 9. Esperem poder retrobar aquesta exposició a altres ciutats i durant més temps.

Per conèixer més coses de la Cristina Losantos, et recomano aquests enllaços:

Entrevista a Cavall Fort

Comentari de Joan Josep Isern al seu bloc

Notícia de l’exposició a ArtNeutre?

Ràtzies: Petites incursions a les arts plàstiques i visuals

4 Comments

 1. Pere un saludooo a todossss desde argentina… cuando tenga tiempo mandare un mail para contarles como va mi vida, ahora no tengo mucho pq estoy trabajando en IBM.

  Un abrazoo a todos

  Gonza

 2. Hola Gonza!!!

  Que alegria reencontrarte! ¿Trabajas en IBM? Estás hecho un crack! Te echamos de menos para los partidos del miercoles! Tengo pendiente mandarte unos materiales para Argentina. Pronto lo haré!

  Un fuerte abrazo!

  Pere

 3. eyyyy GONZALO!!
  quin mega crack!!! salutacions!!!
  espero que todo muy bien por la argentina!!!
  menudo máquina estás hecho en IBM!!!
  bueno, ya nos contaras..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *