Homenatge a Antoni Roig

Aquest divendres vaig anar amb uns bons amics a l’homenatge que es va fer a Antoni Roig al Palau de la Música. Va ser un acte molt emotiu, però força serè i ben preparat. Els músics d’Al-Mayurqa companys d’en Roig van repassar temes diversos de la trajectòria del grup. En algunes cançons van convidar a cantar-les a en Biel Majoral i a en Jordi Fàbregas.

El moment més fort i intens de la nit va ser quan en Biel va expressar els seus sentiments, emocions i records. Feia temps que no em saltaven llàgrimes galta avall. Quina fermesa i quina expressió! Quin honor poder ser testimoni d’aquestes vides!

A continuació penjo un enregistrament del moment en què en Biel llegeix el seu parlament i de la cançó “No ens faran callar” que va ser interpretada amb en Roig a través d’un muntatge audiovisual molt ben parit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *